Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste aanbieders hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met o.a. grotere bedden, ruimere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, luxe loungeset, satelliet tv, etc.

De extra’s van de luxe stacaravans verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Aanbieders

Allcamps verhuurt meerdere luxe stacaravans van verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt bij Allcamps. Ze verhuren onder andere de luxe stacaravans van Al Fresco, Lifestyle Holidays, Siesta Holidays, Eurocamp en Kel Air Vacances.

Bij Homair zijn de Premium stacaravans de meest luxe stacaravans. Ze hebben airco, 2 of 3 slaapkamers en een balkon terras van 15 m². De Premium stacaravan met 3 slaapkamers heeft een afwasmachine en een extra groot tweepersoonsbed van 1,60 x 2,00 meter.

Bij Suncamp heb je de keuze uit verschillende luxe stacaravans. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. De stacaravans zijn voorzien van één of twee badkamers en variëren in grootte van 24 m² tot 44 m².

Vacanceselect verhuurt verschillende luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben airco, ze variëren in grootte van 21 tot 35 m². Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, en ze zijn geschikt voor maximaal 5 of 6 personen.

Bij Lifestyle Holidays kun je verschillende luxe stacaravans boeken. De grootste stacaravan is 44 m², heeft 2 badkamers en is geschikt voor 8 personen. Deze stacaravan is de grootste stacaravan die beschikbaar is op camping Castell Montgri. De andere grote luxe stacaravans zijn 40 m².

Go4Holiday verhuurt meerdere luxe stacaravans op Camping Castell Montgri. Omdat ze ook de stacaravans van andere aanbieders aanbieden, kun je kiezen uit verschillende luxe stacaravans.

Bij LuxCamp verhuren ze de luxe stacaravans van verschillende aanbieders. Grote stacaravans voor 6 tot 8 personen, met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans hebben airconditioning en een overdekt terras.

Bij Happy Camp heb je de keuze uit twee stacaravans. Stacaravan Happy Premium is de grootste en meest luxe stacaravan. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers, en is voorzien van een houten terras met parasol.

Bij TUI kun je de luxe stacaravans van Odalys Vacances boeken. De stacaravans zijn voorzien van een kitchenette met koelkast, diepvries, gaskookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Ze hebben een stacaravan voor max. 4 of max. 6 personen. De stacaravans hebben een terras met een zitje.