Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste aanbieders hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met o.a. grotere bedden, ruimere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, luxe loungeset, satelliet tv, etc.

De extra’s van de luxe stacaravans verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Aanbieders

De twee nieuwste stacaravans van Homair zijn de meest luxe stacaravans. Ze hebben allebei airco, 3 slaapkamers en een balkon terras van 15 m². De Premium stacaravan is de meest luxe stacaravan met een afwasmachine en een extra groot tweepersoonsbed van 1,60 x 2,00 meter.

Bij TUI kun je de luxe stacaravans van Odalys Vacances boeken. De stacaravans zijn voorzien van een kitchenette met koelkast, diepvries, gaskookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Ze hebben een stacaravan voor max. 4 of max. 6 personen. De stacaravans hebben een terras met een zitje.

Bij Happy Camp heb je de keuze uit twee stacaravans. Stacaravan Happy Premium is de grootste en meest luxe stacaravan. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers, en is voorzien van een houten terras met parasol.

Go4Holiday verhuurt meerdere luxe stacaravans op Camping Castell Montgri. Omdat ze ook de stacaravans van andere aanbieders aanbieden, kun je kiezen uit verschillende luxe stacaravans.

Selectcamp heeft 3 mooie en luxe stacaravans, geschikt voor 6 personen. Stacaravan Exclusive Select is extra modern uitgevoerd en heeft o.a. een Nespresso koffiezet apparaat. Stacaravan Deluxe Select is een extra brede en ruime stacaravan met 3 slaapkamers.

Allcamps verhuurt meerdere luxe stacaravans van verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt bij Allcamps. Ze verhuren onder andere de luxe stacaravans van Al Fresco, Lifestyle Holidays, Siesta Holidays, Eurocamp en Kel Air Vacances.