Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste aanbieders hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met o.a. grotere bedden, ruimere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², afwasmachine, magnetron, luxe loungeset, satelliet tv, etc.

De extra’s van de luxe stacaravans verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Aanbieders

Bij TUI kun je de luxe stacaravans van Odalys Vacances boeken. De stacaravans zijn voorzien van een kitchenette met koelkast, diepvries, gaskookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Ze hebben een stacaravan voor max. 4 of max. 6 personen. De stacaravans hebben een terras met een zitje.

Bij Suncamp heb je de keuze uit verschillende luxe stacaravans. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. De stacaravans zijn voorzien van één of twee badkamers en variëren in grootte van 24 m² tot 44 m².

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 3 verschillende Premium stacaravans. Deze hebben 2 of 3 slaapkamers en grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank. De moderne keukens zijn o.a. voorzien van een vaatwasser, in sommige modellen is ook een Nespresso® machine aanwezig. Op het terras staat een barbecue.

Bij LuxCamp verhuren ze de luxe stacaravans van verschillende aanbieders. Grote stacaravans voor 6 tot 8 personen, met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans hebben airconditioning en een overdekt terras.

Bij Happy Camp is stacaravan Happy Premium de grootste en meest luxe stacaravan. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers, en is voorzien van een houten terras met parasol.

Bij Lifestyle Holidays kun je verschillende luxe stacaravans boeken. De grootste stacaravan is 44 m², heeft 2 badkamers en is geschikt voor 8 personen. Deze stacaravan is de grootste stacaravan die beschikbaar is op camping Castell Montgri. De andere grote luxe stacaravans zijn 40 m².

Vacanceselect verhuurt verschillende luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben airco, ze variëren in grootte van 21 tot 35 m². Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, en ze zijn geschikt voor maximaal 5 of 6 personen. De meest luxe stacaravan is Stacaravan Privilege, deze is nieuw sinds 2022.

Allcamps verhuurt meerdere luxe stacaravans van verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Hierdoor is de keuze groot als je een luxe stacaravan zoekt bij Allcamps. Ze verhuren onder andere de luxe stacaravans van Al Fresco, Lifestyle Holidays, Siesta Holidays, Eurocamp en Kel Air Vacances.

Bij Homair zijn de Premium stacaravans de meest luxe stacaravans. Ze hebben airco, 2 of 3 slaapkamers en een balkon terras van 15 m². De Premium Plus stacaravans zijn nog ruimer en moderner, en hebben een groot overdekt terras over de hele lengte van de stacaravan. De stacaravans van Homair kun je boeken bij LuxCamp.