Stacaravans

Stacaravans op Castell Montgri

Op Camping Castell Montgri worden veel stacaravans van verschillende organisaties aangeboden. Zo zijn er stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, met stapelbedden of bedden naast elkaar, inclusief en exclusief airco, etc.

Bij veel aanbieders kun je bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen huren, de prijzen en het aanbod verschilt per aanbieder.

Hieronder vind je een lijst van de aanbieders met een korte beschrijving van hun aanbod. Kijk goed rond wat er allemaal wordt aangeboden, en vind jouw ideale stacaravan.

Aanbieders

Bij Suncamp heb je de keuze uit 16 verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe en hebben twee of drie slaapkamers. De grootte van de stacaravans varieert van 18 m² tot 44 m², en ze zijn geschikt voor 4 tot 8 personen.

Allcamps verhuurt de stacaravans van veel verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Van basic tot luxe, de keuze is groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Ze verhuren onder andere de stacaravans van Al Fresco, Lifestyle Holidays, Siesta Holidays, Eurocamp en Kel Air Vacances.

Bij Vacanceselect heb je de keuze uit 9 verschillende stacaravans. Dit zijn basic stacaravans en luxe stacaravans. De stacaravans hebben allemaal airco en variëren in grootte van 18 tot 35 m².

Bij Lifestyle Holidays kun je kiezen uit 12 verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van klein tot groot en basic tot luxe. De kleinste stacaravans zijn 24 m² en zijn geschikt voor 4 personen. De grootste stacaravan is 44 m² en geschikt voor 8 personen. Deze grote stacaravan is de grootste stacaravan die beschikbaar is op camping Castell Montgri.

Bij Happy Camp heb je de keuze uit twee stacaravans. Een stacaravan met 2 slaapkamers en een stacaravan met 3 slaapkamers. De stacaravans zijn geschikt voor max. 5/6 personen en zijn 25/30 m².

Bij TUI kun je de stacaravans van Odalys Vacances boeken. In de stacaravans zijn een kitchenette met koelkast, diepvries, gaskookplaat, magnetron en koffiezetapparaat aanwezig. Beide stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn voorzien van airco.

Bij Booking.com kun je de stacaravans van KelAir boeken. Je kunt kiezen uit een stacaravan met 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans zijn geschikt voor 5 of 6 personen en zijn 27 m² en 31 m² groot.

Bij LuxCamp verhuren ze de stacaravans van verschillende aanbieders. De stacaravans zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Van basic, comfort tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans hebben airconditioning en een overdekt terras.

Bij Homair heb je de keuze uit 12 verschillende soorten stacaravans. De stacaravans variëren o.a. in grootte, wel of geen airco, aantal slaapkamers en soort terras: een terras op tuinhoogte of een balkon terras. Ze hebben vier stacaravans die minder dan 3 jaar oud zijn. De stacaravans van Homair kun je boeken bij Allcamps.