Stacaravans

Stacaravans op Castell Montgri

Op Camping Castell Montgri worden veel stacaravans van verschillende organisaties aangeboden. Zo zijn er stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, met stapelbedden of bedden naast elkaar, inclusief en exclusief airco, etc.

Bij veel aanbieders kun je bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen huren, de prijzen en het aanbod verschilt per aanbieder.

Hieronder vind je een lijst van de aanbieders met een korte beschrijving van hun aanbod. Kijk goed rond wat er allemaal wordt aangeboden, en vind jouw ideale stacaravan.

Aanbieders

Bij Homair heb je de keuze uit 11 verschillende soorten stacaravans. De stacaravans variëren o.a. in grootte, wel of geen airco, aantal slaapkamers en soort terras: een terras op tuinhoogte of een balkon terras. Ze hebben twee stacaravans die minder dan 3 jaar oud zijn.

Bij TUI kun je de stacaravans van Odalys Vacances boeken. In de stacaravans zijn een kitchenette met koelkast, diepvries, gaskookplaat, magnetron en koffiezetapparaat aanwezig. Beide stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn voorzien van airco.

Bij Happy Camp heb je de keuze uit twee stacaravans. Een stacaravan met 2 slaapkamers en een stacaravan met 3 slaapkamers. De stacaravans zijn geschikt voor max. 5/6 personen en zijn 25/30 m².

Go4Holiday verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Hierdoor is de keuze groot, ze hebben wel meer dan 40 stacaravans, van basic tot luxe.

Selectcamp heeft drie mooie stacaravans, allemaal zijn ze geschikt voor 6 personen. Ze hebben stacaravans met 2 of 3 slaapkamers. Stacaravan Exclusive Select is extra modern uitgevoerd met o.a. een Nespresso koffiezet apparaat. Stacaravan Deluxe Select is een extra brede en ruime stacaravan.

Allcamps verhuurt de stacaravans van veel verschillende aanbieders op Camping Castell Montgri. Van basic tot luxe, de keuze is groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Ze verhuren onder andere de stacaravans van Al Fresco, Lifestyle Holidays, Siesta Holidays, Eurocamp en Kel Air Vacances.