Eurocamp

Stacaravans

Eurocamp verhuurt 11 verschillende stacaravans op Camping Castell Montgri. Ze hebben zowel basic als luxe stacaravans. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 badkamer. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Basic stacaravans

De basic stacaravans zijn onderverdeeld in de modellen Classic en Comfort. Er zijn 4 verschillende Classic stacaravans, deze zijn het meest basic, hebben 2 of 3 slaapkamers, airconditioning en 1 badkamer. De comfort stacaravans zijn iets luxer en hebben o.a. ruimere overdekte terrassen en een barbecue. De comfort plus stacaravans zijn nieuwere modellen met nog meer ruimte.

Luxe stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 3 verschillende Premium stacaravans. Deze stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank. De moderne keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, in sommige modellen is ook een Nespresso® machine aanwezig. Op het terras staat een barbecue.

Stacaravan overzicht Eurocamp:

  • 4 Classic stacaravans (2 of 3 slaapkamers)
  • 1 Comfort stacaravan (2 slaapkamers)
  • 3 Comfort Plus stacaravans (2 of 3 slaapkamers)
  • 3 Premium stacaravans (2 of 3 slaapkamers)

Plattegrond

Op de website van Eurocamp is een plattegrond van de camping. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans van Eurocamp zich op de camping bevinden.

Huisdieren

In de Classic en Comfort stacaravans zijn honden toegestaan (niet in de Comfort Plus modellen).

Boeken

Boek een stacaravan bij Eurocamp